Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd.
Thuis

Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

China Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. certificaten
China Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Werd de Zware Industriële Groep van Qingdaopuhua opgezet in 2006, totaal geregistreerd kapitaal meer dan 8.500.000 dollar, totale oppervlakte bijna 500.000 vierkante meters. De groep bezit hulpbedrijf vier: Zwaar Industrieel de Machinesco. van Qingdaopuhua, Ltd; De Technologieco. van de Qingdaoamada Numerieke Controle, Ltd; Zwaar Industrieel de Machinesco. van Qingdaopuhua Dongjiu, Ltd en Co. van de de Automatiseringstechnologie van Qingdao Jichuan, Ltd.

  Qingdao Puhua en het bedrijf van Puhua Dongjiu concentreren zich op ontwerp, onderzoek, ontwikkelen, vervaardigen en verkopen de cabine van de zandontploffing, het materiaal van de zandverwerking, het schilderen lijn, milieubescherming materiaal, allerlei schot het vernietigen machine, omvat haaktype, keuren het type van kruippakjeriem, het roltype, catenary het type, wegdektype enz. de Producten allen autocad goed, leverend de beste producten van kostenprestaties voor afgietsel, metallurgie, auto, scheepsbouw, bouw, mijnmachines en techniekmachines. Zij kunnen ook op de eisen van gebruikers baseren om diverse niet genormaliseerde speciale gietende machines te ontwerpen en te vervaardigen, de listige die - vervaardigen - zuiverende die - opleiden - diensten voor de integratie van kant en klare projecten verlenen.

  Qingdao Amada en Jichuan-het bedrijf zijn geëngageerd aan bezet in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van Servo gedreven CNC ponsenmachine, de hydraulische CNC machine van het torentjeponsen, speciale dikke plaatcnc ponsenmachine, CNC de voeder van de ponsenmachine, CNC scherende machine, CNC buigende machine en ander verwerkingsmateriaal. De machines worden wijd gebruikt op groene energie, machtsmateriaal, auto-industrie, techniekmachines, bouwmachines en andere gebieden. Zij hebben goede reputatie in de wereld met concurrerende prijs en hoogste technologie gevestigd.

   

 • OEM / ODM

  Wij hebben eigen faciliteiten om aan uw ODM/OEM-projecten te werken, kunnen onze ervaren ingenieurs machinesbasis op uw verschillend vereiste ontwerpen. Wij geven maandelijks minstens tien nieuwe producten vrij om recentste markttendensen te ontmoeten, en wij kunnen uw bulkorders met een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan vijf honderd reeksen machines gemakkelijk voltooien. Om kwaliteit te verzekeren, hebben wij professionele kwaliteitsinspecteurs om strikte inspectie in elk stadium te leiden, wat inkomende inspectie, in-processinspectie en definitieve inspectie omvatten. Wij hebben ook geavanceerd het testen materiaal geïntroduceerd om onze producten te maken internationale normen bereiken. Wegens rijke ervaring en de uitstekende diensten, zijn wij erkend als een betrouwbare leverancier van vele internationale kopers. Onze producten voeren hoge verkoop in zowel binnenlandse als internationale markt uit, hebben wij bouwstijlsamenwerking met SANY, Zoomlion, de de Scheepsbouwindustrie van China en andere bedrijven in China, en onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Zuiden en Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en en ander gebied, opgerichte agenten in de V.S., Rusland, Saudi-Arabië, Iran, de Oekraïne, Vietnam en andere landen. Onze producten en dienst hebben het de goede reputatie en vertrouwen van lokale en internationale klanten gewonnen. Om van ons sterk ontwerp te profiteren, ontwikkel mogelijkheden en de uitstekende diensten, contacteren vandaag ons! Wij zullen oprecht succes met u creëren en delen.

  1.cnc stempelmachine

  Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  2.shot het vernietigen machine

  Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 4Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 5

   

 • R & D

  ons bedrijf wijdt altijd aan het onderzoek van nieuw product met high-tech.

Contactgegevens
Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Chang

Tel.: 18766392788

Fax: 86-532-88189810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)